Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Snelle levering in een mooi klein pakketje
Mijn bestelling werd snel geleverd en was fijn klein verpakt. Zo paste het pakje door de brievenbus en hoefde ik er niet voor thuis te blijven. In het pakketje zaten netjes alle bestelde sokken en er zat een leuk persoonlijk kaartje bij. Helemaal goed!
03/12/2022
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch
Ideale pasvorm
02/12/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Aanrader
Snel geleverd, goed product.
30/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top
Snelle levering en heel mooi ingepakt gewoon een kadootje
29/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit, snelle levering
X
20/11/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel en goed
Snelle service, goed product
19/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
Snelle persoonlijke service
Uitgebreid assortiment en wat ik erg waardeerde, is dat er bij mijn bestelling een handgeschreven kaartje zat.
17/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prettig contact
Goed geholpen door de klantenservice. Er werd goed meegedacht!
13/11/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima 1e ervaring met sokshop
5paar sokken besteld donker blauw en zwart. Snelle reactie. Donker blauw nu niet leverbaar maar er werd een goed alternatief aangeboden. Spoedig in huis. Draag ze al de hele week. Zitten heerlijk lekker hoog. Ik houd niet van korte sokjes.
01/11/2022
Beoordeling: 4 / 5
Prima en snelle service
Het is fijn dat het bestelde al zo snel is geleverd helemaal blij mee
30/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd
Leuke print en voelt fijn aan de voet.
21/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit sokken
Zeer snelle levering. Sokken zitten lekker
20/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super
Super snel in huis en mooi verpakt.
19/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Attent en zorgvuldig.
Zie boven.
17/10/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle service
Zemel geleverd en de kwaliteit is prima
10/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super!
Was niet op voorraad maar wel snel nageleverd goede service word netjes per mail op de hoogte gehouden
09/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super snel
Super snelle levering
06/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super
Mooie panty's, snelle levering
05/10/2022
Beoordeling: 5 / 5
Ruime keuze, goede verzendservice
Veel keuze. Prima prijs-kwaliteit. Snelle en goede levering.
01/10/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Mooi assortiment en reuze snel geleverd, echt top! Producten zijn ook van goede kwaliteit. Echt een aanrader, zeker omdat de prijs heel redelijk is vergeleken met andere aanbieders.
23/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Mooie collectie, goed geprijsd, verantwoord verpakt.
22/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima, net als voorgaande keren
Ik heb hier al vaker besteld, en zoals altijd is het weer prima verlopen. Keurig op tijd, goed verpakt. Producten zijn ook erg fijn.
19/09/2022
Beoordeling: 5 / 5
Alles okee.
Alles prima in orde.
05/08/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goede en grote sortering, uitstekende kwaliteit, snelle bezorging in zorgvuldige verpakking !
Alles was perfect knorde !
01/08/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
orima...
de service kan ik bepalen, die was gewoon goed in orde! snel geleverd! de sok kan ik niet beoordelen, cadeau gedaan!
01/08/2022
Beoordeling: 4 / 5
Alles goed geregeld
Overzichtelijk en snel geleverd
15/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prachtige uitgebreide collectie en zeer goede service
De collectie is zeer uitgebreid en bevat geweldige merken, de service is erg goed en de artikelen worden keurig verpakt verzonden.
06/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Sok ok. Maar stop toch eens om steeds weer naar ?ervaringen? te vragen.
Zelfs nog met ?verplichte velden? ?? Je weet toch zo langzamerhand wel hoe je service is. Al deze geautomatiseerde ervaring-mailtjes zijn een kwaal van de huidige tijd. En blijkbaar vind elk bedrijf dat ze er aan mee moeten doen. Stoppen aub ! Graag een persoonlijke reactie terug !
05/07/2022
Beoordeling: 0.5 / 5
Helemaal naar wens!!!!!
Ik heb mijn bestelling netjes verpakt op tijd binnen gekregen.
03/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid springen er voor mij uit
Vanwege de kleur van de te bestellen sokken zowel per e-mail als telefonisch contact gehad met de klantenservice en beide contacten heb ik als zeer positief ervaren. Helaas week de kleur van de uiteindelijk bestelde sokken erg af van de kleur op de site. De ruiling verliep echter probleemloos. Jammer dat Post Nl er ruim drie dagen overdeed om mijn retourzending af te leveren.
01/07/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Ruime keuze. Snel verstuurd. Een deel van mijn bestelling kwam in nalevering, maar dat was duidelijk aangegeven in een mailtje. En ook de nalevering haf ik snel in huis. Helemaal prima, dus.
12/06/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top!!!!
De kwaliteit van de sokken is top, en de levering super snel.
31/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Producten en service in orde
Goede sokken en meestal snelle levering. Een keer probleem gehad met nalevering maar dat is alsnog opgelost.
30/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
prima prima
snel en goed
30/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Dikke 5 sterren
Snelle, correcte service
23/05/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Prima. Op tijd geleverd zonder gedoe.
12/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
goede service
Goede service en snelle levering van alternatieve artikelen. Ben een tevreden klant.
09/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Nette en snelle levering.
Heb al paar keer bij jullie besteld. De levering is snel en netjes verpakt. Ook als ik telefonisch contact opneem word ik erg vriendelijk te woord gestaan.
01/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Ze blijven je achtervolgen met emails om een review te schrijven
Aankoop proces en levering is prima, maar daarna blijven ze emails sturen om een review te schrijven en er is geen opt out mogelijk. Ik wil helemaal geen review schrijven maar wordt er min of mee toe gedwongen,
27/04/2022
Beoordeling: 2 / 5
Prima service.
Werd op de hoogte gehouden. Kreeg bericht dat artikel op dat moment niet in voorraad was.
23/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel geleverd.
Product volgens beschrijving en snel geleverd.
17/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekende Sokkenzaak !!!
Mooie sokken / goede kwaliteit / duidelijke webshop / volop keus / keurig en vlot verstuurd.
13/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Kwaliteit
Deze dunne Dore sokken trekte ik kapot bij de eerste keer dragen Heb veel Dore sokken maar deze dunne kwaliteit zijn niet sterk genoeg T Kwaks
08/04/2022
Beoordeling: 3 / 5
Top!!!!
Was super goed erg makkelijk om te bestellen duidelijke omschrijving, en snel bezorgd.
07/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service, Goede prijs.
2 paar sokken Falke walkie besteld, zeer goede kwaliteit en perfecte pasvorm. Ik draag walkies al meer dan 20 jaar en ze gaan zeer lang mee. Alleen label is in die 20 jaar verandert kwaliteit en artikelnummer nog hetzelfde.
06/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Supersnel in huis
Mooie sokken, snelle levering
05/04/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Producten prima levering niet
Sommige producten waren niet te bestellen. Duidelijk. Andere wel, maar bleken na bestellen en betalen niet meteen leverbaar. Storend! Ergerlijk.
03/04/2022
Beoordeling: 2 / 5
Snelle levering keurig verpakt
6 dubbel pakken herentoilet besteld. Keurig verpakt en super snel geleverd. Dik tevreden!
02/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top, fijne site
Ik bestel hier vaker. Veel keus, leuke kleurrijke sokken, maar ook mooie kwaliteit basics. Wordt netjes en op tijd geleverd.
30/03/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
G k ed
Goed
28/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je zondag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten