Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Super!
Snelle levering. Goede klantenservice met prima oplossing op het moment dat een artikel niet meer voorradig is.
24/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijk maar traag
Sokshop meldt bij de artikelen dat een bestelling die voor 17.00 is gedaan, morgen in huis is. Pas na de bestelling bleek dat niet direct kon worden geleverd. Na verloop van tijd werd duidelijk dat de sokken pas na een maand werden geleverd. Dat viel vies tegen. De mailcorrespondentie was snel, beleefd, vriendelijk en persoonlijk, maar niet correct qua datum. Een toezegging over de verzending in dezelfde week is pas de week erna nagekomen. Dat doet verder geen afbreuk aan de kwaliteit van de sokken. Die zijn top, maar dat is Falke altijd.
23/02/2021
Beoordeling: 3 / 5
Geweldig
Zeer snelle levering, prima pasvorm, voelt heerlijk aan en intens warm. Sokken om lief te hebben. Kleurstelling identiek als op foto op internet. Ben zeer tevreden!
22/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super geregeld
Snelle levering zoals gezegd. Prima service
21/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering!
Lekker snel bij mij thuis en leuk ingepakt!
21/02/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima ervaring met sokshop
Duidelijk en heel goed assortiment. En ik hou van Falke sokken.
14/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima kwaliteit, prima prijs
Zeer uitgebreid assortiment, met prima kwaliteit voor een prima prijs. Levering verliep vlekkeloos. Aanrader :-)
11/02/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Helemaal oke
Bij zowel de basic variant van Puma, als bij de sneaker sokken van Falke vind ik de prijs-kwaliteit verhouding heel goed. De bestelling is snel verstuurd.
10/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Keurig en snel!
Keurig verpakt, snel geleverd! Helemaal blij! Met nog meer assortiment een 10+
09/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie collectie
Eindelijk een website waar alle mooie sokken en pantys opstaan!
09/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima en correcte levering
Snelle levering
09/02/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Excellent
Ik heb mijn bestelling binnen ťťn dag gekregen. Top service!
08/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect geleverd
Wel jammer als het door de brievenbus kan dat de portokosten dan ?3,95 is.evt in plastic verzenden als het pakje niet groot is Verder tevreden
08/02/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima contact en service
Reactie op mijn mail was vlot.
08/02/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima service en snelle levering
Voor het eerst bij Sokshop besteld maar zou het zo nog een keer doen. Goede info per mail en snel geleverd
07/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Dochter helemaal blij
Ze was er helemaal blij mee, perfect waren ze!
03/02/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede producten tegen mooie prijs!
Tommy Hilfinger sokken besteld, snelle en correcte levering!
03/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch!
Mooie prijs voor superzachte en warme sneakersokken en ook nog eens snel geleverd. Top!
03/02/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fijne webshop!
Prima betrouwbare webshop : overzichtelijk en uitstekende levering.
02/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en goede levering
Alles prima geregeld En Duidelijk
31/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
mooie sokken
Ik wilde graag de licht beige kleur en die is prima, Maar ik hoopte op warme wintersokken en deze zijn toch meer voor het voorjaar.
31/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
Veel te laat bezorgd
Veel te laat bezorgd
31/01/2021
Beoordeling: 1 / 5
Goed en mooi verpakt
Goed
31/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd leuke verpakking
Goede levering goed product
31/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
late levering; slechte kwaliteit Falke: na 2 wasbeurten gaten
4werkdagen voor levering; Direct na pedicure en 2 wasbeurten gaten in Falke sokken
29/01/2021
Beoordeling: 2 / 5
Prima
Prima website, snelle levering. Top.
27/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fantastisch!!!
Geweldige snelle service en S U P E R goede antislipsokken.
26/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Snelle service, mooi verpakt. Niet teveel e-mails.
25/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle, correcte afhandeling van mijn bestelling!
Had per abuis verkeerd artikel besteld. Werd keurig en snel omgeruild. Kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen!
25/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heerlijk om zo aankopen te doen en te ontvangen!
Ondanks de webshop heb je het idee dat je met iemand zaken doet. Snelle en aardige reacties op mailtjes met vragen, persoonlijke notitie in het pakketje en ook een hele fijne aftersales.
23/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
Snelle juiste levering van een goed product
20/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Makkelijk, snel, netjes
De 3 woorden zijn genoeg!
19/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie kwaliteit
Prachtige kwaliteit kniekousen ,die tenminste niet afzakken. Ik ga niet keer vaker bestellen.
17/01/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Topservice
Duidelijke webshop, snelle levering. TOP
17/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Al vaker besteld bij deze webshop en alles is correct verlopen. Ook nalevering, keurig afgeleverd.
17/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
De sokken die ik bestelde kwamen aan
Goed
17/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede kwaliteit prijs verhouding. Super sokken en service
Aan te raden
17/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prettige site en super service!
Overzichtelijke website en goede service. Ben uitermate tevreden over Sokshop.
16/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Niets op aan te merken!
Mooie producten, veel keuze, goede prijs
15/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service en product
Makkelijk bestellen en goede bezorging en aflevering.
11/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
aanvankelijk probleem uiteindelijk goed opgelost. hebben mij nog persoonlijk nagebeld.
nog steeds niets ontvangen
11/01/2021
Beoordeling: 0.5 / 5
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw review, fijn dat u de tijd hiervoor heeft genomen. Gelukkig is uw bestelling alsnog bezorgd. Helaas heeft de bezorging wat langer geduurd door de drukte van de feestdagen. Veel plezier van uw bestelling gewenst en graag zien wij u terug. Hartelijke groet, Team Beenmode.nl
Snelle correcte verzending
Snelle verzending van de bestellingen. de na zending volgde ook heel vlot.
04/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Top
Groot assortiment sokken, leuke items, goede prijs en goede service.
04/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel
Ondanks de drukte een snelle levering.
29/12/2020
Beoordeling: 4 / 5
goede service
Sokken waren met veel zorg ingepakt en verstuurd.
22/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede levering en goede kwaliteit
Tevreden met de anti slip sokken voor kids. Snel geleverd.
21/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Veel keus, prima prijs en lekker snel verzonden.
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, groot assortiment en uitstekende prijzen.
Levering was top, ondanks zeer drukke corona kerstperiode. Ik was verrast dat jullie een uitgebreider assortiment Burlington Edinburgh heren kniekousen hebben dan je bij Burlington zelf online kunt bestellen. Uitstekende shopervaring, ik kom zeker terug.
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
supersnelle levering ondanks drukke coronatijd! :-)
prima winkel!
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Veel keuze en persoonlijke snelle service
Veel keuze en persoonlijke snelle service
17/12/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Geniet van je donderdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten