Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
goed
super goed
14/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd, veel keuze
Op zoek naar geschikte sportsokken voor mijn dochter. Veel verschillende sokken gevonden. En snel geleverd
12/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Hele snelle levering en goede kwaliteit!
11/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede ervaring.
Goed geholpen.
01/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Je besteld, het word snel verzonden en je krijgt precies wat je hebt besteld!
28/05/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fijne webshop, veel keus!
Ik vind dit een erg fijne webshop. Er is volop keuze en er zijn veel merksokken verkrijgbaar. Er zijn vaak goede aanbiedingen. De bestelde artikelen worden altijd keurig verpakt verzonden.
25/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooi
Snelle levering en niet duur en grote maten
23/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel
Heel veel keus en erg snel geleverd.
18/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Nette service, snelle levering.
Zie hierboven.
16/05/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goed
Goed!!
08/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede ervaringen met dit bedrijf
?Goed aanbod, levering meestal binnen enkele dagen.
04/05/2021
Beoordeling: 4 / 5
Alles dik in orde
Snel gevonden, volgende dag in huis, alles in orde
03/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Positief!
Ik had op zondagavond een vraag over een product. Er stond een link bij het product waarmee ik een vraag kon stellen. De volgende ochtend had ik meteen een antwoord in mijn mailbox. Keurig! Heb mijn bestelling daarna kunnen doen en had hem de volgende dag al in huis. Dus een zeer tevreden klant hier!
02/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie kwaliteit goede leverinf
Levering met keuze is super fijn. Verder sokken van marcs hele mooie kwaliteit met prijs.
30/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed en snel
Gevonden wat ik zocht
28/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer positief
Geen negatieve opmerkingen, alles positief.
28/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed product en snelle levering volgens afspraak
Fijne sokken van Falke gekocht, en zeer snel geleverd.
27/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
In een woord TOP...
Genoeg keus, makkelijk te bestellen, makkelijk te betalen, keurig verpakt en vlotte bezorging... Dus voor mij in een woord TOP...
25/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Het pakketje is optijd verzonden alleen is er vertraging bij TNT ontstaan zodat ik het pakketje een dag later ontvangen hebben als de bedoeling was
25/04/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle service en goede kwaliteit
Makkelijke webshop waar je de producten goed kan vinden. Snelle bezorging en goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden! Kom graag nog een keer terug.
20/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
heel tevreden
Voldoen volledig aan de verwachtingen !
12/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima keuze en levering
Er is heel veel keuze en de zoekopdrachten die ik kon invoeren, maakten het me makkelijk
07/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering en mooie sokken!
Pakket was snel verzonden en ook snel geleverd. De sokken zijn mooi, passen goed en zijn van goede kwaliteit
06/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prachtige sokken
Jaren geleden droeg ik de Burlington sokken en kousen, en ik heb ze weer "gevonden". Ik ga er zeker meer bestellen.
06/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Verrassend goede service
Er ontbrak een maat bij een paar sokken die ik graag wou hebben en stelde de vraag in de chat. Ik had mijn bestelling al wel afgesloten, maar kreeg snel reactie waarop ze nog werden toegevoegd aan mijn bestelling. Top!
05/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Heel veel keuze, afspraak voor levering precies nagekomen. Ik ben zeer tevreden.
02/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooi assortiment, snelle levering en goede communicatie
Geweldig, ik ben een tevreden klant
31/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ok!
Prima keuze; goede kwaliteit; prettige site; snelle toezending.
30/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Mooie sokken en snelle levering
Mooie sokken en snelle levering
30/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Grote keuze en snelle levering
Een grote keuze in goede kwaliteit sokken. Na bestelling de volgende dag geleverd.
29/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
uitermate goed en vertrouwd
duidelijke website en zeer goed producten.
28/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
De dag na bestelling al in huis
Snelle bezorging. Er waren niet meer dan 3 paar op voorraad.
25/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Kwaliteit en service is goed
Bezorging was iets later dan gepland ivm bij de post. Dit werd keurig gecommuniceerd! Kwaliteit is goed!
22/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Altijd juiste en super snelle levering
Ik ben blij met de goede en betrouwbare service. Als ik veel bestel, wordt het ook snel nageleverd. Goed voorraadbeheer.
21/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede en snelle service
Goede web site, mooie sokken! Prijs-kwaliteit goed! Keurig verpakt en snel geleverd!
18/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden
Zeer snelle levering. Keurig verpakt. Kniekousen prima kwaliteit.
17/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Geen opmerkingen alles prima
15/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit en snelle levering.
Mooie collectie, goede kwaliteit en snel geleverd. Ook mooi ingepakt. Bestel hier zeker nog een keer.
15/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goed
Prima ervaring. Snelle levering. Prettig mailcontact.
15/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle correcte levering
Top
13/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
In drie etappes
Ik ontving vier paar sokken in maar liefst 3 etappes in het tijdbestek van een dikke maand. De informatievoorziening liet te wensen over. Uiteindelijk wel fijne sokken ontvangen.
10/03/2021
Beoordeling: 3 / 5
Goede kwaliteit en service
Mijn bestelling kon niet in ťťn keer geleverd worden. De tweede zending na 28 febr. 2 maart kwam de bestelling binnen. Een belofte waar je van op aan kunt.
10/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en netjes verpakt!
Prachtige sokken en mooi verpakt. Voor herhaling vatbaar.
10/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fast delivered
Snel geleverd en mooi verpakt. Goede kwaliteitsproducten.
10/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
mooie kwaliteit en goede service
Sokshop verkoopt prima kwaliteit beenmode voor volwassenen en kinderen. Er is een ruime keuze uit meer klassieke producten en meer speelse, kleurige sokken, maillots etc. Ik koop graag in deze webshop en heb inmiddels al een la vol. De levering is snel en verloopt prima.
09/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
stipt en correct
Prima website. Bestelling stipt bevestigd en snel geleverd.
09/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top-SokShop!
Jullie hadden het beter de ?Top-Sokshop? kunnen noemen! -Topverzending -Topverpakking (niet voor ?inpakken? gekozen maar het kwam in een doosje met daarin de sokjes verpakt in giftwrapping papier met sticker) -Topprijs (Tommy Hilfiger babysokjes) Dankjulliewel!
08/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Leuke sokken en snelle levering
Ook mooi ingepakt
08/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
De sokken die ik voor mijn dochter besteld heb, voldoen aan de verwachtingen, snelle levering en goede kwaliteit!
07/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed en snelle levering
De sokken zijn zoals verwacht, snelle levering.
05/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je dinsdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten