Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Goed
Een gek puntje. Nadat ik de sokken had besteld en er een bevestiging van had ontvangen, kwam er een ?track & trace? bericht in mijn mail. Niet van de sokshop of post.nl door DHL of zoiets. Dat ik nog ? 2,- moest overmaken als ik mijn bestelling wilde ontvangen. Meteen afzender geblokkeerd natuurlijk. Als ik een adviesje mag geven, kijk alstublieft goed of uw website niet op een of andere manier is gehackt. Voor mij is deze spam reden om toch wat terughoudend te zijn om nog eens een bestelling bij sokshop te doen.
12/05/2022
Beoordeling: 4 / 5
goede service
Goede service en snelle levering van alternatieve artikelen. Ben een tevreden klant.
09/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Nette en snelle levering.
Heb al paar keer bij jullie besteld. De levering is snel en netjes verpakt. Ook als ik telefonisch contact opneem word ik erg vriendelijk te woord gestaan.
01/05/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Ze blijven je achtervolgen met emails om een review te schrijven
Aankoop proces en levering is prima, maar daarna blijven ze emails sturen om een review te schrijven en er is geen opt out mogelijk. Ik wil helemaal geen review schrijven maar wordt er min of mee toe gedwongen,
27/04/2022
Beoordeling: 2 / 5
Prima service.
Werd op de hoogte gehouden. Kreeg bericht dat artikel op dat moment niet in voorraad was.
23/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Snel geleverd.
Product volgens beschrijving en snel geleverd.
17/04/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Uitstekende Sokkenzaak !!!
Mooie sokken / goede kwaliteit / duidelijke webshop / volop keus / keurig en vlot verstuurd.
13/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Kwaliteit
Deze dunne Dore sokken trekte ik kapot bij de eerste keer dragen Heb veel Dore sokken maar deze dunne kwaliteit zijn niet sterk genoeg T Kwaks
08/04/2022
Beoordeling: 3 / 5
Top!!!!
Was super goed erg makkelijk om te bestellen duidelijke omschrijving, en snel bezorgd.
07/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service, Goede prijs.
2 paar sokken Falke walkie besteld, zeer goede kwaliteit en perfecte pasvorm. Ik draag walkies al meer dan 20 jaar en ze gaan zeer lang mee. Alleen label is in die 20 jaar verandert kwaliteit en artikelnummer nog hetzelfde.
06/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Supersnel in huis
Mooie sokken, snelle levering
05/04/2022
Beoordeling: 3.5 / 5
Producten prima levering niet
Sommige producten waren niet te bestellen. Duidelijk. Andere wel, maar bleken na bestellen en betalen niet meteen leverbaar. Storend! Ergerlijk.
03/04/2022
Beoordeling: 2 / 5
Snelle levering keurig verpakt
6 dubbel pakken herentoilet besteld. Keurig verpakt en super snel geleverd. Dik tevreden!
02/04/2022
Beoordeling: 5 / 5
Top, fijne site
Ik bestel hier vaker. Veel keus, leuke kleurrijke sokken, maar ook mooie kwaliteit basics. Wordt netjes en op tijd geleverd.
30/03/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
G k ed
Goed
28/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en goeie service
3 paar sokken besteld. Één paar kwam op nalevering. Na contact hierover te hebben gehad kreeg ik direct een reactie en ook dit paar werd snel bezorgd. Topsok-shop!
27/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooi ingepakt, mooie sokken
Snelle levering, mooi ingepakt, goede sokken. Ik ga hier vaker kopen
21/03/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
goed en snel
Mooie sokken voor goede prijs,mijn man draagd ze al jaren.
18/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Mooie sokken, vlotte levering
Top
17/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Ik vond het fijn dat ik deze site gevonden had. Want mijn dochter had een panty nodig voor carnaval. Alleen ik had het niet op tijd binnen wat ik heel jammer vind.
07/03/2022
Beoordeling: 4 / 5
Uitstekend
Groot assortiment, goede kwaliteit, uitstekende klantenservice, snelle levering
06/03/2022
Beoordeling: 5 / 5
krappe boord
De boorden van de gewone cotton socks (jeans blauw en donkergroen) zijn strakker dan van de bio cotton socks. Dat gold overigens weer niet voor de hazelnootbruine (!). Ik heb stevige benen, dus strakkere boorden zitten mij minder prettig. Dat is jammer. Voor vrouwen met slankere benen zitten ze waarschijnlijk beter en het is natuurlijk leuk dat je kunt kiezen uit zo ontzettend veel verschillende kleuren!
06/03/2022
Beoordeling: 4 / 5
Houden te weinig voorraad
Iedere keer als ik meerdere paren van dezelfde sokken bestel zijn die niet op voorraad. Normaal duurt het dan een of twee weken voor de rest komt. Nu na 5 weken nog niks en ook geen bericht van vertraging.
27/02/2022
Beoordeling: 1 / 5
Topkwaliteit sokken
Voor het eerst bestelt en de volgende dag al binnen en het zijn topsokken!!
22/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Sokken ontvangen zoals verwacht.
Hopelijk worden mijn persoonsgegevens bij het invullen van deze review niet misbruikt/gelekt!
16/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Bestellen op de website was makkelijk en bestelling werd snel en op tijd geleverd. Prima service dus.
15/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
De kniekousen zijn van goede kwaliteit zakken niet af! Al meerdere keren bij sokshop besteld! Bestelling wordt snel bezorgd!
13/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service, goed product
De sokken waren netjes verpakt en er werd aangegeven dat er een deellevering was. Ook de 2e levering was er toch nog zeer snel. Prima service.
11/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal goed
Duidelijke site, goeie bezorging en betaling
06/02/2022
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede service
Al meerdere malen besteld. Bestelling wordt altijd snel geleverd. De klantenservice verdient ook een pluim!
05/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Snelle levering, goede service, fijne website met veel keus en mooie merken. Netjes verpakt geleverd.
02/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
PRIMA!!!!!!!
Hallo! Even een reaktie, als een vaste Burlington gebruiker lopen de zaken met jullie altijd uitstekend!!! Dus!!!!! GA ZO DOOR!!!!!!! ( groetjes Herman)
01/02/2022
Beoordeling: 5 / 5
Vlot, goed verpakt, hoge kwaliteit
Vlot verzonden, grote maten, goede kwaliteit, goed beschermd
28/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Super sokken voor een zeer nette prijs
Prachtige sokken snelle verzending kortom zeer tevreden!
25/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering
Snelle levering en super kwaliteit.
02/01/2022
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden
Grote collectie, zeer goede service, snelle levering
14/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Vanaf plaatsing bestelling tot aan aflevering service heel goed
De geleverde sokken zijn kwalitatief goed.
13/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Ruim aanbod van sokken en voor ons gevoel tegen een prachtige prijs. Ook een snelle levering. Heel fijn!
02/12/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed assortiment (ruime keuze op favoriete sokken van Marc Marcs) en snelle service.
Goed assortiment (ruime keuze op favoriete sokken van Marc Marcs) en snelle service.
02/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
U heeft de goederen met enige vertraging geleverd
U heeft met vertraging maar wel secuur geleverd
30/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Beste Harriet, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Het klopt inderdaad dat we niet alles van uw bestelling direct op voorraad hadden, dit wordt vermeld in het winkelmandje tijdens het bestelproces. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we het vervelend vinden voor u dat het dan wat langer duurt. Wel zijn we blij om te horen dat u verder tevreden bent en wensen u veel draagplezier toe. Hartelijke groet, Team Sokshop.nl
Ruime keus, snel verzonden
Veel keus in sokken. Snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.
25/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Alles perfect verlopen en kwaliteit
Producten voldoen aan verwachtingen en lever tijd allemaal perfect verlopen. Als ik weer nodig heb koop ik weer hier.
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
9 sterren Een geweldige goede service.
Gemakkelijke site, handig in bestellen, snelle levering. Met andere woorden een topervaring.
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed meegedacht!
De sokken die ik had besteld waren helaas niet meer voorradig, ik kreeg een prima alternatief aangereikt door het team waardoor ik niet opnieuw weer hoefde te gaan zoeken!
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Levering goed en product goed.
22/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goeie producten snel geleverd
Goeie producten probleemloos geleverd.
21/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ruime keuze kwaliteitssokken
Goedwerkende site, snelle levering. Ik koop alle sokken via deze webwinkel.
20/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede ervaring
Vriendelijk en erg goed, ook bij telefonisch contact
20/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering en fijne sokken
Alle sokken zagen eruit zoals aangegeven op de website en zijn fijn om te dragen. Super snel geleverd!
18/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Pérfect
Prima keuze snel geleverd
18/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2022 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten