Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Tim uit Maastricht
Snelle levering, goede prijs.
17-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Marion uit Etten -Leur
Snelle service; en voor mij belangrijk veel keuze en fijn dat er voor grote maten ook producten zijn! Ik heb eerder al een EMail gestuurd; ismisschien nog te achterhalen.
16-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Greet Pfaff uit Hilversum
Komen afspraken na. Ga zeker vaker een bestelling doen! Top
16-10-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Berna uit Oosterbeek
Persoonlijke noot werd erg gewaardeerd .
16-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Mia uit Veldhoven
Snelle levering, persoonlijke benadering, prettige afhandeling bij problemen in een woord top!!!
16-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Mara uit Oosterhout
goede klantenservice

Verbeterpunten: -
16-10-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Ineke uit Capelle aan den IJssel
overzichtelijke website snelle levering
16-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Belinda uit Amsterdam
Alles netjes geregeld. Producten mooi en met aandacht ingepakt, dus leuk om uit te pakken.
16-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
C. Gerlofs-Potma uit Drachten
Heb reeds eerder deze vraag beantwoord, mijn ervaring is positief!

Verbeterpunten: N.v.t.
16-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Bert Hiemstra uit Dronrijp
Goed overzichtelijke site. Bestellen gaat heel gemakkelijk. Superfijne sloffen gekocht. heel blij mee.
15-10-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Yntze uit Roosendaal
snel geleverd en goed verpakt met juist artikel

Verbeterpunten: geen
15-10-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Clair uit Amsterdam
Snelle levering, goede producten
15-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Jolanda de Jong uit Sint Pancras
Ze reageren heel adequaat. Ik deed een bestelling waarbij de kortingscode niet werkte en stuurde daarbij een aantekening. De volgende dag werd er direct gereageerd en de zelfde week had ik de korting nog op mijn rekening staan, Geweldig!!!
15-10-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Mariet
duidelijke site snelle correcte levering prima afhandeling

Verbeterpunten: zou ik niet kunnen noemen
15-10-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Jeannie uit Hoensbroek
Veel keuze, snelle levering.

Verbeterpunten: Meer grote maten. Ook stevigere vrouwen willen mooie panty's/kousen dragen.
14-10-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Roos uit Breda
Snelle levering en mega assortiment

Verbeterpunten: Geen
14-10-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Bert uit Ede
Kan altijd een goede keuze maken uit het kousen assortiment van dit bedrijf. De prijzen zijn redelijk. Als ik weer kousen nodig heb kom ik graag weer terug op de webwinkel.

Verbeterpunten: Geen
13-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
R uit Casteren
Kwaliteitsprodukten. Snelle levering. En onderscheidend: de levering is met zorg ingepakt en zodoende wordt met een glimlach uitgepakt.

Verbeterpunten: Ben nieuwe klant, maar houd me op de hoogte en ik kom zeker terug!
12-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Jacqueline uit ZAANDAM
Snelle levering, mooi verpakt echt kwaliteit producten.
12-10-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Anke uit Sliedrecht
Alles

Verbeterpunten: Niets
12-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Anoniem
netjes verpakt, goede kwaliteit, ruim assortiment ( behalve effen kniekousen)...ondanks kritiekpunten..een prima eerlijk bedrijf

Verbeterpunten: waar zijn de effen kniekousen gebleven, assortiment is kleiner denk ik:... vind pakje gemak wel duur..kan ook minder, sommige bedrijven doen het gratis
12-10-2017
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Esther uit oosterhout
Snelle levering mooie kwalitet / merken!

Verbeterpunten: Geen
11-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Mandy uit Mijdrecht
Duidelijke website. Prijs van de producten is prima. Veel keus. Snelle levering.

Verbeterpunten: -
11-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
gerda uit Barneveld
Top producten, snelle actie.

Verbeterpunten: Op de site staan diverse modellen hoge pantoffels. Ook modellen met verschil in prijs. In de begeleidende tekst vind ik niet terug waar het verschil in zit.
11-10-2017
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Eva
Snelle levering en keurig netjes verpakt
11-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Marga uit Landgraaf
Snelle levering en goed materiaal
10-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Eveline uit Gennep
Super snelle levering met een persoonlijke touch! Ik ben fan!!
10-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Christel uit Hilversum
Snelle levering
10-10-2017
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
ineke uit meppel
Snelle levering in brievenbus verpakking
10-10-2017
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Geniet van je dinsdag! | 2011 - 2017