Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Vakkundig advies
Goed advies in de ruime keuze
17/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Heel klantvriendelijk
Product niet meer voorradig maar gezorgd voor een vervangend product naar volle tevredenheid
15/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede producten, snelle levering.
Kinderpanty en sokken besteld. Allemaal van uitstekende kwaliteit. Mooie spullen.
12/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal goed!
Keurig verpakt en prima bezorging, goeie kwaliteit sokken!
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Goede producten, snelle service
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en compleet
De bestelling voldeed aan de verwachting. Kleuren kwamen overeen met wat de website toonde. De bezorging was snel en compleet.
04/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Prima
31/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Ondanks uitgestelde levering goede en heldere service
Bestelde product was niet direct leverbaar, maar kwam uiteindelijk goed en met zorg verpakt binnen
23/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Top kwaliteit
Veel keus, duidelijke maat aanduiding, levering kan soms lang duren
20/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en correcte levering, maar onvoldoende info op de website
Het is jammer dat je niet op materiaal kunt selecteren. Je kunt kiezen tussen of wol of katoen of een bepaalde kunststof, maar de sokken zijn allemaal gemaakt van gemengde stoffen. Je kunt rangschikken op dikte van de sok (goed idee), maar er staat niet bij of hij rangschikt van dik naar dun of van dun naar dik (slechte uitvoering). Zo zijn er nog wel meer dingen te noemen.
19/08/2021
Beoordeling: 2 / 5
redelijk
Te veel krimp na wassen op 30 graden, zoals bij de meeste kniekousen.
17/08/2021
Beoordeling: 2 / 5
Excellent service, good communication, highly recommended.
Thank you for your excellent service, good communication; highly recommended.
14/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Makkelijk en snel besteld
Gewoon goed, niets op aan te merken!!
12/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed .
Goede duidelijke site , en vandaag besteld morgen in huis !
08/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
De sokken zijn uitstekend en de maat is ook meer dan goed eindelijk een maat die echt is.
07/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fantastisch
Super snelle levering en goede kwaliteit
05/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Milieuvriendelijk
Snel geleverd in compacte en milieuvriendelijke verpakking, die ook nog door de brievenbus kon. De sokken kende ik al, vandaar dat ik ze opnieuw besteld had ;) Kunert wool care. Zitten heerlijk, gaan niet stinken en kunnen tegen intensief gebruik (ook lange wandelingen!)
03/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
fijne en zeer goede kwliteit sokken.
Prima kwaliteit sokken. Groot en zeer ruim assortiment. Prima levering en correcte afhandeling.
03/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Heel goed
Netjes verpakt, snelle levering, veel keus en soorten, voor ieder wat wils. Een aanrader om hier te shoppen. Kwaliteit van de sokken zijn goed.
30/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijn
Ben tevreden dst alles goed is verlopen
27/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Makkelijk site en een prima en uitgebreide collectie.
Makkelijk te vinden wat ik zocht. Ik ben gesteld op bepaalde merken en die waren gemakkelijker te vinden. Keurig en snel geleverd. Een aanrader.
26/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uiterst prettige thuiswinkel
Sokshop heeft een enorm assortiment met ook precies de goede sokken die je nergens anders kunt krijgen. De levering is heel snel en past door de brievenbus, zodat je voor het pakje niet hoeft thuis te blijven. Ik koop ze voor mijn hele gezin.
26/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ruim en snel
Ik bestel regelmatig sokken voor mij dochter. Sokshop heeft een ruime keuze en wordt snel bezorgd. Makkelijk in de brievenbus.
22/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer snelle levering
Een klein minpuntje (daarom geen 5 sterren) de levering komt in delen binnen, waardoor je soms het overzicht kwijt bent.
21/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle en correcte afwikkeling van mijn bestelling
Prima afhandeling van mijn bestellingen. Ook die ene keer dat er toch iets geruild moest worden was dat geen enkel probleem en werd het snel opgelost.
20/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en vriendelijke medewerkster
De medewerkster die ik aan de telefoon had was erg vriendelijk en geduldig in haar uitleg. Bij de levering zat een persoonlijk tekst. Dit vond ik erg attent.
19/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Snelle levering en helderheid over wat er geleverd wordt (ivm producten die niet op voorraad waren).
19/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima sokken voor een goede prijs
Blij met de sokken. Het zou fijn zijn als er pakketten zouden worden aangeboden met 5 paar sikken of misschien nog wel meer zoals die ook voor volwassenen bestaan, maar voor nu prima.
07/07/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Service heel goed kwaliteit panty slecht
Kinderpanty was bij 1e keer dragen al kapot. Wel heel snelle levering en veel keuze. Ik beveel de shop wel aan maar de specifieke panty niet.
03/07/2021
Beoordeling: 2.5 / 5
Snel en correcte bezorging
Mooie sokken en zo keurig verpakt, net een cadeautje
03/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Service goed, van de hoeveelheid mails word ik gek
Sokken waren volgende dag binnen, dus prima service. Ik wordt alleen wel knettergek van de hoeveelheid mails die ik ondertussen al binnen heb, na 1 bestelling. Dat doet helaas weer af aan de beoordeling.
29/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima sokken voor een redelijke prijs.
Als mijn bestelling zonder deellevering was geweest, had ik 5 sterren gegeven!
29/06/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima adres
Ruime keuze, snel geleverd
24/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prachtige kwaliteit
Mooie lange sokken. Kleur komt overeen met afbeelding. Snelle levering. Hele mooie kwaliteit
24/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geweldig
De kniekousen van Condor zijn fantastisch. Lekker dun en zitten perfect.
23/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed em snel.
Ontdekt op Internet bij zoeken. Heel veel keus, passend bij mijn voorkeuren. Snelle levering op thuisadres.
22/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Eindelijk goed passende sokken! En ze passen ook nog door de brievenbus. Win + win.
19/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Online bestellen met persoonlijke service!
Je hebt gekozen uit het uitgebreide aanbod, maar je komt erachter dat je ťťn artikel in de verkeerde maat hebt besteld... Je belt de volgende ochtend in de hoop dat het pakket nog niet verstuurd is. Paul van Sokshop zegt dat het geen probleem is en dat hij het in orde zal maken. De volgende dag ontvang je de gewijzigde bestelling, precies zoals je het wilde. Dank je wel, Paul & collega's!
18/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top webshop
Super snel verzonden en sokken zijn altijd goed!
17/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Eindelijk een webshop die waar maakt wat hij zegt!
Deze online webshop was mij niet bekend en ik had er zo mijn bedenkingen over, zeker in deze periode van uitgestelde en lange leveringen. Maar deze website maakt gelukkig waar wat hij zegt een openbaring en een echte aanrader
16/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Alles op tijd ontvangen
15/06/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Uitstekend
Ik bestel wat ik nodig heb en volgende dag al binnen. Sokken bevallen mij goed.
15/06/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
goed
super goed
14/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel geleverd, veel keuze
Op zoek naar geschikte sportsokken voor mijn dochter. Veel verschillende sokken gevonden. En snel geleverd
12/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top!
Hele snelle levering en goede kwaliteit!
11/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede ervaring.
Goed geholpen.
01/06/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Je besteld, het word snel verzonden en je krijgt precies wat je hebt besteld!
28/05/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fijne webshop, veel keus!
Ik vind dit een erg fijne webshop. Er is volop keuze en er zijn veel merksokken verkrijgbaar. Er zijn vaak goede aanbiedingen. De bestelde artikelen worden altijd keurig verpakt verzonden.
25/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooi
Snelle levering en niet duur en grote maten
23/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel
Heel veel keus en erg snel geleverd.
18/05/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten