Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Top!
Ruim aanbod van sokken en voor ons gevoel tegen een prachtige prijs. Ook een snelle levering. Heel fijn!
02/12/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed assortiment (ruime keuze op favoriete sokken van Marc Marcs) en snelle service.
Goed assortiment (ruime keuze op favoriete sokken van Marc Marcs) en snelle service.
02/12/2021
Beoordeling: 5 / 5
U heeft de goederen met enige vertraging geleverd
U heeft met vertraging maar wel secuur geleverd
30/11/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Beste Harriet, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Het klopt inderdaad dat we niet alles van uw bestelling direct op voorraad hadden, dit wordt vermeld in het winkelmandje tijdens het bestelproces. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we het vervelend vinden voor u dat het dan wat langer duurt. Wel zijn we blij om te horen dat u verder tevreden bent en wensen u veel draagplezier toe. Hartelijke groet, Team Sokshop.nl
Ruime keus, snel verzonden
Veel keus in sokken. Snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.
25/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Alles perfect verlopen en kwaliteit
Producten voldoen aan verwachtingen en lever tijd allemaal perfect verlopen. Als ik weer nodig heb koop ik weer hier.
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
9 sterren Een geweldige goede service.
Gemakkelijke site, handig in bestellen, snelle levering. Met andere woorden een topervaring.
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed meegedacht!
De sokken die ik had besteld waren helaas niet meer voorradig, ik kreeg een prima alternatief aangereikt door het team waardoor ik niet opnieuw weer hoefde te gaan zoeken!
24/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Levering goed en product goed.
22/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goeie producten snel geleverd
Goeie producten probleemloos geleverd.
21/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ruime keuze kwaliteitssokken
Goedwerkende site, snelle levering. Ik koop alle sokken via deze webwinkel.
20/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede ervaring
Vriendelijk en erg goed, ook bij telefonisch contact
20/11/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering en fijne sokken
Alle sokken zagen eruit zoals aangegeven op de website en zijn fijn om te dragen. Super snel geleverd!
18/11/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Pťrfect
Prima keuze snel geleverd
18/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima
veel keus, handige recensies en snelle verzending.
18/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima!
Mooi assortiment en goede kwaliteit producten. Ook voldoende aanbod voor dames heren en kinderen. Producten worden heel netjes geleverd.
11/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
Deellevering
Niet duidelijk op de site dat er geen voorraad was. Had er 3 besteld, kreeg er eerst 1. Paar weken later zelf maar gemaild waar de rest bleef. Ze waren me vergeten in te lichten. Excuses wel aangeboden. Ander product aangeboden. Niet geaccepteerd. Duurde daarna nog 1,5 week voor het restant werd geleverd. Zal hier helaas niet meer bestellen.
07/11/2021
Beoordeling: 3 / 5
Prima service
Duidelijke omschrijving van het product
05/11/2021
Beoordeling: 5 / 5
pakje in de bus gevonden, kousen aangetrokken en die dag gelijk aangehouden
Ik vind het erg fijne kousen, je houdt warme voeten en zitten prettig geen afzakken of knellend boord ook nog.
27/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fantastische sokken
Zowel mijn moeder als ik zijn zeer tevreden over de goed zittende en mooi blijvende sokken.
22/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
goed en snel!
bestelling kwam snel en goed verpakt binnen
17/10/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Klantgericht
Gisteren besteld en vandaag geleverd met een persoonlijk dank je wel kaartje....hoe uitzonderlijk is dit !!!!!! Dit was super leuk zo een pakketje te ontvangen !!!!
06/10/2021
Beoordeling: 5 / 5
goed verzorgd en mooie sokken blijven goed zitten aan voet bij sporten
gelijk antwoord bij bij een ander moet antwoord nog krijgen en de verpakking zeer mooi
30/09/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Pakket prachtige sokken ontvangen
Hele mooie sokken. Beetje lastig om de dikte via het internet goed in te schatten.
28/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Snelle levering, kwaliteit sokken
Wow pappa, wat een mooie prinsessen sokken, happy family is a happy life.
25/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
snelle levering
keurige en snelle levering
23/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
prima service
positieve ervaring
19/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Vakkundig advies
Goed advies in de ruime keuze
17/09/2021
Beoordeling: 4 / 5
Heel klantvriendelijk
Product niet meer voorradig maar gezorgd voor een vervangend product naar volle tevredenheid
15/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede producten, snelle levering.
Kinderpanty en sokken besteld. Allemaal van uitstekende kwaliteit. Mooie spullen.
12/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Helemaal goed!
Keurig verpakt en prima bezorging, goeie kwaliteit sokken!
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Goede producten, snelle service
06/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel en compleet
De bestelling voldeed aan de verwachting. Kleuren kwamen overeen met wat de website toonde. De bezorging was snel en compleet.
04/09/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Prima
31/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Ondanks uitgestelde levering goede en heldere service
Bestelde product was niet direct leverbaar, maar kwam uiteindelijk goed en met zorg verpakt binnen
23/08/2021
Beoordeling: 4 / 5
Top kwaliteit
Veel keus, duidelijke maat aanduiding, levering kan soms lang duren
20/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle en correcte levering, maar onvoldoende info op de website
Het is jammer dat je niet op materiaal kunt selecteren. Je kunt kiezen tussen of wol of katoen of een bepaalde kunststof, maar de sokken zijn allemaal gemaakt van gemengde stoffen. Je kunt rangschikken op dikte van de sok (goed idee), maar er staat niet bij of hij rangschikt van dik naar dun of van dun naar dik (slechte uitvoering). Zo zijn er nog wel meer dingen te noemen.
19/08/2021
Beoordeling: 2 / 5
redelijk
Te veel krimp na wassen op 30 graden, zoals bij de meeste kniekousen.
17/08/2021
Beoordeling: 2 / 5
Excellent service, good communication, highly recommended.
Thank you for your excellent service, good communication; highly recommended.
14/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Makkelijk en snel besteld
Gewoon goed, niets op aan te merken!!
12/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goed .
Goede duidelijke site , en vandaag besteld morgen in huis !
08/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
De sokken zijn uitstekend en de maat is ook meer dan goed eindelijk een maat die echt is.
07/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Fantastisch
Super snelle levering en goede kwaliteit
05/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Milieuvriendelijk
Snel geleverd in compacte en milieuvriendelijke verpakking, die ook nog door de brievenbus kon. De sokken kende ik al, vandaar dat ik ze opnieuw besteld had ;) Kunert wool care. Zitten heerlijk, gaan niet stinken en kunnen tegen intensief gebruik (ook lange wandelingen!)
03/08/2021
Beoordeling: 5 / 5
fijne en zeer goede kwliteit sokken.
Prima kwaliteit sokken. Groot en zeer ruim assortiment. Prima levering en correcte afhandeling.
03/08/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Heel goed
Netjes verpakt, snelle levering, veel keus en soorten, voor ieder wat wils. Een aanrader om hier te shoppen. Kwaliteit van de sokken zijn goed.
30/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fijn
Ben tevreden dst alles goed is verlopen
27/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Makkelijk site en een prima en uitgebreide collectie.
Makkelijk te vinden wat ik zocht. Ik ben gesteld op bepaalde merken en die waren gemakkelijker te vinden. Keurig en snel geleverd. Een aanrader.
26/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uiterst prettige thuiswinkel
Sokshop heeft een enorm assortiment met ook precies de goede sokken die je nergens anders kunt krijgen. De levering is heel snel en past door de brievenbus, zodat je voor het pakje niet hoeft thuis te blijven. Ik koop ze voor mijn hele gezin.
26/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ruim en snel
Ik bestel regelmatig sokken voor mij dochter. Sokshop heeft een ruime keuze en wordt snel bezorgd. Makkelijk in de brievenbus.
22/07/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer snelle levering
Een klein minpuntje (daarom geen 5 sterren) de levering komt in delen binnen, waardoor je soms het overzicht kwijt bent.
21/07/2021
Beoordeling: 4 / 5
Geniet van je maandag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten