Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Ingrid uit Breda
Snelle reactie en goede communicatie

Verbeterpunten: De verzending verliep niet vlekkeloos, volgens track and trace zou ik het pakketje al binnen hebben maar dat was niet zo. Nu is het inmiddels wel gearriveerd maar postnl heeft z?n werk niet naar behoren gedaan
24-06-2019
Beoordeling: 3 / 5
Controlfashion.nl
Mariëtte
Goede en snelle service.
24-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Erna uit Hattem
Super snelle levering. Persoonlijk kaartje erbij. Heb ik in de toekomst weer iets nodig ga ik zeker weer bestellen.
24-06-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Ellen Willemse uit Amsterdam
Klantvriendelijk

Verbeterpunten: Niet nodig, goede service en vriendelijke mensen aan de telefoon gehad.
23-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Marianne uit Hardinxveld-Giessendam
Snelle levering

Verbeterpunten: Omdat de pantoffels niet pasten moest ik ze retourneren. Dit kostte mij ? 6,95. Voor mij een reden om niet opnieuw iets te bestellen bij dit bedrijf.
22-06-2019
Beoordeling: 2.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Ellen Heering uit ?s-Heerenberg
Goede en snelle service. Fijn materiaal.

Verbeterpunten: Helaas kan ik voor de grote maten niet zo heel veel corrigerend materiaal vinden. Dan bedoel ik in 3-4 xl.
22-06-2019
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Yvonne uit Purmerland
Snelle levering. Goed verpakt.

Verbeterpunten: Geen.
20-06-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Evelien
Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding en milieuvriendelijke verpakking zonder meerprijs.

Verbeterpunten: Geen
19-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Suzanne
Snelle levering alles netjes ingepakt en op de hoogte gehouden TOP!

Verbeterpunten: De postbode heeft het pakketje gewoon voor de deur neergelegd, in de regen, klef nat pakket mee naar binnen. Ik was blij dat spanx altijd in een platicje zitten!
19-06-2019
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
esther uit Papendrecht
Alles werd netjes en snel thuisbezorgd
18-06-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
trudi uit deventer
snelle afhandeling
17-06-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Francien uit Capelle aan den IJssel
Snelle levering verpakking zeer netjes
17-06-2019
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Suzanne uit Terneuzen
Veel keuze

Verbeterpunten: Geen gratis retournering is niet handig voor een bedrijf dat vooral online werkt, omdat andere webshops die dit ook hebben wel gratis retournering hebben.
14-06-2019
Beoordeling: 3 / 5
Controlfashion.nl
betty roest-landhuis uit wierden
5 sterren, super service, snel en bijzonder behulpzaam

Verbeterpunten: heb ik niet. kon niet beter.
14-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Lies uit Delft
snelle reactie, snel geleverd
14-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Bakker uit Heerhugowaard
Ik ben altijd tevreden over jullie producten en snel geleverd

Verbeterpunten: Die heb ik niet op dit moment
13-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
bapke uit Zandvoort
personal touch met dat briefje, heel leuk en snelle afhandeling
12-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Astrid uit Nijmegen
Snelle levering
12-06-2019
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Jacqueline uit Haarlem
Hele goede klantenservice en perfecte pantoffels.

Verbeterpunten: Geen
11-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Margareth uit Eindhovrn
Snelle levering, netjes ingepakt, vriendelijk briefje erbij
11-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Liesbeth
Snel geleverd, anonieme verpakking.
10-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Loes
Goede kwaliteit geleverd. Super pluspunt: het handgeschreven kaartje met veel plezier met je aankoop. Daar was ik heel blij verrast mee.
10-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Suus uit Hilversum
Grote collectie, mooie merken, persoonlijk contact, super sympathiek, snelle levering, bij retour meteen geld teruggestort.

Verbeterpunten: Nee, echt niet.
08-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Inge uit Ede
Zeer klantgericht! Er was iets voor mij o.a. niet duidelijk over mijn bestelling.(via o.a. contactformulier en mailtje weergegeven). Werd vrij snel gebeld en de medewerkster bood gelijk aan op `t laatste nippertje vňňr verzending! `t 'probleem' alsnog op te lossen. Werkelijk geweldig!
08-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Jenny uit Utrecht
Fijn assortiment, snelle levering en de mogelijkheid om voor een duurzame verpakking te kiezen!
08-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Kole uit Middelburg
Super snelle levering!!! Erg bedankt
07-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
M uit Oostkapelle
Tot nu geen probleem.

Verbeterpunten: Zo doorgaan.
07-06-2019
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Loes
Uitstekende klant-gerichte service. Persoonlijk en snel. Er wordt meegedacht met de klant.

Verbeterpunten: Kan niet beter!
06-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Marieke
Goede service! Pantoffels die niet op voorraad bleken bij inruilen voor andere maat werden meteen besteld bij de fabrikant (buitenland) en binnen een aantal dagen alsnog geleverd. Ondertussen op de hoogte gehouden per mail. Top!
05-06-2019
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Geniet van je maandag! | 2011 - 2019


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten