Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Ellen uit NIEUW-BEIJERLAND
Snel en overzichtelijke site
17-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
willem uit van Gelder
Gewoon toppie...volgende dag in huis!
16-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kitty uit Hedel
de kaart met een persoonlijk bericht is erg fijn om te ontvangen
15-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
KoosjeErp uit ERP
Snel geleverd met een heel aardige kaart erbij , top

Verbeterpunten: Ik zou het niet weten
13-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Helga
Goed bedrijf en snelle levering.
12-08-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Irma uit Twello
Volledige informatie op website
10-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Rolien uit Almelo
Keuze in DIV modellen en merken
10-08-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
T uit A
Alles klopt.. Niets meer aan doen
10-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Lia uit TILBURG
Snel geleverd. Geen onnodige grote doos.
09-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Toos uit Roosendaal
Fijne website Breed assortiment Vlotte levering

Verbeterpunten: Geen verbeterpunten
08-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Jantina uit Onstwedde
Persoonlijke benadering door handgeschreven kaartje. Snelle levering met Postnl (gelukkig geen DHL). Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer pakket komt. Aan verpakking was ook de nodige aandacht besteed. Hele mooie overzichtelijke website. Al met al: dit maak ik niet zo vaak mee met een webwinkel en ik shop al sinds 1999 op internet.

Verbeterpunten: Ik zou het echt niet weten.
07-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Monique
Leuk persoonlijk bericht in pakket Snel Voldoende bericht over verzendstatus

Verbeterpunten: Reviews van klanten op producten, dan kan ik zien wat andere ervan vinden en of het voor mij geschilt is
07-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
F uit Pieterburen
De medewerkers/eigenaars zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben een uitgebreid assortiment en een goed overzichtelijke website!

Verbeterpunten: Eventueel meer gekleurde artikelen aanbieden(?)
06-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Jacq uit Zaanstad
Snelle levering, goede kwaliteit
06-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Wilmy uit Den Oever
Super goed snel en gemakkelijk

Verbeterpunten: Geheel niet van toepassing
05-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Franka uit Hillegom
Zeer snel, goed verpakt, perfect!
04-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
nou eh, onder voorbehoud beveel ik aan.
1. 1e bestelling: Keurig snel geleverd, goed verpakt, met begeleidend handgeschreven begeleidend briefje op prettige toon. 2. 2e bestelling idem, zij het dat deze zending niet compleet was. Zwarte slips geleverd, huidkleurige niet. Stond vermeld: Nalevering. Betreft: Maidenform Sleek Smoothers 2 pak maat 36, zwart en huidskleur. Vorige week bestelling geplaatst en geleverd.

Verbeterpunten: Twee punten: 1. Op uw site stond vermeld en bleef continu vermeld staan bij deze huidkleurige broekjes: 'direct leverbaar'. Bij bestellen ging ik daar vanuit, anders zou ik niet besteld hebben. Blijkt Niet leverbaar dus. Ook nu staat bij deze slips nog steeds vermeld: 'direct leverbaar,' wat dus Niet klopt. 2. Wat ik verder mis is informatie over Wanneer ik deze nalevering kan verwachten. Een dag? Een week? Een maand? Of langer?? Dit voelt niet goed. Dit voelt als willekeur voor mij. Ik weet ook nu nog niet wanneer nalevering komt. En op uw site: direct leverbaar
02-08-2018
Beoordeling: 3 / 5
Controlfashion.nl
Renee uit Leiderdorp
Heb totaal geen klachten

Verbeterpunten: Geen
02-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Tulay uit Spijkenisse
Snelle levering met een persoonlijk handgeschreven welkomskaartje. Breed assortiment

Verbeterpunten: Heb ik momenteel niet.
01-08-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Mieke uit Westerhoven
snelle levering goede service vriendelijk bericht bij levering prijs-kwaliteit: goed

Verbeterpunten: nvt
01-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Esther
Meer dan uitstekende service door snelle levering in zeer nette, verzorgde maar bovenal persoonlijke verpakking! Goeie zet!

Verbeterpunten: Vooral persoonlijke noot erin blijven houden!
01-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Danielle uit Purmerend
Snelle levering, product op voorraad en handgeschreven bedankje in het pakje maakten het helemaal af.
01-08-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Wilmy uit DEN OEVER
geweldig snelle levering en zeer goede en hele mooie kwaliteit ik kom zeker nog terug de legging is super en mooi

Verbeterpunten: niets alles is prima en goed geregeld
01-08-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
stefan de jong uit Eindhoven
snelle levering van de bestelde sokken; alleen vraag ik me af of gewoon in een simpele envelop versturen niet scheelt in verzendkosten? Wil niet zeuren maar het gebruikte doosje was toch wat overdreven voor 3 paar sneaker-sokken.........
31-07-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
J. uit Krimpen a/d IJssel
Snelle levering. Geleverd product prima kwaliteit en juiste pasvorm.

Verbeterpunten: Omruilen duurt wat mij betreft te lang. Afgelopen donderdag 2607 pakketje aangeboden. Vandaag dinsdag 3107 nog niets ontvangen. Kan sneller volgens mij.
31-07-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Astrid
Snelle levering. Mooie kwalitatieve producten. Goede behulpzame klantenservice.
31-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Roos uit Oss
Prima service.

Verbeterpunten: Gratis retour zenden.
30-07-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Mieke
Super snelle service, qua orderbevestiging en levering! Top!
30-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
jolanda uit voorburg
leuke kwaliteits producten
30-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
S. de Vries uit Utrecht
Veel keuze en snel geleverd.
29-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Jac
Persoonlijke kaartje.... erg leuk! Super snelle verzending.

Verbeterpunten: Nog niets gehoord over mijn retour zending.
29-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Anne-Claire uit Helmond
Super snelle levering, snelle en correcte antwoorden op de mail! kortom super, geen verbeterpunten!
27-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Annemarieke uit Capelle aan den Ijssel
Netjes verpakt. Wat ik zo leuk vind is het handgeschreven kaartje.

Verbeterpunten: Niet
26-07-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Marijke uit Bovenkarspel
Snelle levering en perfecte spullen
26-07-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Geniet van je vrijdag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten