Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Debby uit Zevenaar
Snelle verzending. ik koop hier al jaren de sokken voor mijn gezin. Altijd snelle levering, altijd snel reactie als je een vraag hebt. Top bedrijf!
25-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Marion Uittenbogaart uit Bodegraven
Duidelijke website snelle levering Product conform omschrijving Duur maar prijs kwaliteit klopt

Verbeterpunten: Geen
25-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
pieter uit s-gravendeel
100% eerlijke en correcte af handeling van mijn bestelling
24-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Josien uit Goes
Snelle service, maar vooral: heel goed produkt. Duidelijke uitleg bij de foto's op de site, zodat je goed je keus kunt maken.
23-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Nicoline uit Utrecht
Uitgebreid assortiment Leuk persoonlijk kaartje in het pakket Overzichtelijke website

Verbeterpunten: Ga zo door!
23-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Pepijn
Snelle levering, goed verpakt, en bij een verkeerd artikel snel en zeer netjes geholpen.

Verbeterpunten: Je pakket afhalen bij een PostNL afhaalpunt kost ?1,95. Kan dit niet gratis?
23-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Joke
Fijne kwaliteit van maidenform underwear, snelle verzending!! Dit had ik nodig.
22-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Elna uit Eindhoven
Persoonlijke benadering Overzichtelijke site
22-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Karin uit Eindhoven
Snelle service. Leuk persoonlijk briefje erbij. Gewoon top!
21-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Wesley uit Waalwijk
Tot nu toe snelle levering na postnl

Verbeterpunten: Nog niet geleverd door post nl
21-06-2018
Beoordeling: 2.5 / 5
Sokshop.nl
Agnes
persoonlijke benadering, ook na online bestelling

Verbeterpunten: geen
21-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Mach
Snelle bezorging Persoonlijke noot: handgeschreven briefje toegevoegd

Verbeterpunten: niet
20-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Anja
Snelle levering. Keurig verpakt.
20-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Malein uit Nijmegen
Snelle service
20-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Jacoba uit Marienheem
Supersnelle levering. Ben heel blij met mijn bestelling!

Verbeterpunten: In verhouding best veel prijzige producten.
19-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Bea
Top bedrijf! Super leuk dat er bij de bestelling meestal zo'n persoonlijk briefje wordt gemaakt, ik waardeer het!
19-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Sanne
Snelle levering

Verbeterpunten: Geen
19-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Henny uit Hellevoetsluis
Alles keurig ingepakt mer persoonlijk briefje. Snel en op tijd geleverd. Ook een vraag via de website wordt heel snel beantwoord.
18-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Trijnie uit Assen
Hele snelle levering

Verbeterpunten: Geen, ik ben erg tevreden!
18-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
nathalie uit tienen
zondagavond besteld en dinsdag had ik het al super!

Verbeterpunten: doe zo verder!
17-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Carla uit Wervershoof
Ik had hier nog nooit eerder besteld maar ben zeer positief

Verbeterpunten: Geen
17-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Hanneke Brand uit Zweden
Op de website kon ik gemakkelijk de sloffen vinden die ik zocht. Snelle levering. Goed verpakt. Het volgende paar bestel ik weer bij deze firma.
17-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Maria uit Utrecht
Snelle toezending Pre gratis bezorging

Verbeterpunten: Pijpjes v corectiebroekje is net enkele cm tekort om schuren v bovenbenen te voorkomen ( doel v broekje
17-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
LM
goede en snelle service. mooie merken

Verbeterpunten: geen
17-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Marie uit Capelle aan den ijssel
Zo leuk dat je een persoonlijk hand geschreven kaartje krijgt.

Verbeterpunten: Geen!
17-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Amarins uit Damwâld
Goede levering.
17-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Danielle uit Ambt Delden
Goede service en snellen levering. Leuke persoonlijk geschreven bedankje bij je bestelling!

Verbeterpunten: Geen
16-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Monique van Oosterhout uit Hedikhuizen
Een leuk kaartje bij de bestelling.

Verbeterpunten: Gratis retourverzending
16-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Controlfashion.nl
Sandra uit Bussum
Verpakking Persoonlijk briefje
16-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Lindy uit Tilburg
Snelle levering, netjes verpakt en een persoonlijk briefje erbij, erg attent bedrijf! Heb gelijk bij hetzelfde bedrijf nog eentje besteld ??

Verbeterpunten: Nvt
16-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
E uit Den Bosch
Goede en persoonlijke service. Het product dat ik gekozen had was niet meer voorradig. Ik krijg excuses en een goede suggestie voor een alternatief, prima!
15-06-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Rob Spaans-Vlam uit Berkel en Rodenrijs
Snelle levering en leuke persoonlijke touch. Goede mogelijkheden om online persoonlijke hulp te krijgen voor de juiste maat.

Verbeterpunten: Hier het broekje gevonden maar de bijpassende bh was niet (meer) in de juiste maat leverbaar dus die ergens anders moeten kopen. Daar was trouwens het broekje niet meer in de juiste maat verkrijgbaar.
13-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Angie
Snelle levering, handgeschreven briefje en kwaliteit producten. Ben zeer tevreden en zal in de toekomst meerdere bestellingen doen.
13-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Martijn uit Almere
Top
13-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Karin uit Geldrop
Snelle levering. Overzichtelijke Webside. Goede service. Erg aan te bevelen.
12-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Mirelle
Prima.. goede service.. Goede website..

Verbeterpunten: Geen
11-06-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Monica uit Dinxperlo
5 sterren dus ben over alles positief en zeer snelle levering top bedrijf

Verbeterpunten: Geen
11-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Tanja uit Bsrendrecht
Super snelle levering

Verbeterpunten: Geen idee
11-06-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Geniet van je maandag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten