Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Willy uit Delft
Snelle levering. Goede kwaliteit
23-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
lida uit Rotterdam
Enorm groot assortiment supergoede klantenservice
23-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Tine uit Amsterdam
snel, efficient, mooie site, goede kwaliteit
23-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Wilma
Zeer goede service en klantvriendelijk. Komen na wat ze zeggen.
23-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Luba uit Heerlen
bedankt! ben super tevreden met jullie service!!
22-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Danielle uit Nieuwegein
Zeer snelle levering, brievenbus verpakking, kwalitatief goede panty's.

Verbeterpunten: Geen
22-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Leendert.Schneider uit NIEUW-BEIJERLAND
Snelle levertijden.

Verbeterpunten: Meer keuze in minder gangbare maten.
21-02-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Dopiene uit Haarlem
Snelle levering. Mooi verpakt. Persoonlijk briefje erbij.

Verbeterpunten: Zo doorgaan
21-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Elisabeth uit Uitgeest
Duidelijke website, snelle correcte levering.
20-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Joke
Overzichtelijke website, snelle levering
19-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Anke Jacobs uit Venlo
Snelle service

Verbeterpunten: Geen
19-02-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
John uit Arnhem
Goede producten en niet duur

Verbeterpunten: Geen
19-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Panty P
Keurig op tijd de goede panty?s geleverd

Verbeterpunten: Nee
19-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Siep uit Harlingen
Hele snelle levering van een kwaliteitsproduct!! Zeer tevreden!

Verbeterpunten: Geen
18-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
E uit Schinnen
Snelle levering, zeer goede kwaliteit materiaal van het product
18-02-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Jenny van uit Utrecht
Fijne webshop, makkelijk te bestellen en snelle levering. De enige plek waar ik echt fijne sokken vind!
17-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Mike uit Born
Goede snelle service, sokken zijn mooi verpakt. Heb de sokken nog niet aangehad omdat ik ze bewaar voor een speciaal moment, mijn trouwdag!

Verbeterpunten: Ik miste iets van een foldertje of filtertje met wellicht sokkenacties die het kijken waard zijn en mij uitnodigen echt eens terug te gaan naar de site. Ook jammer dat jullie de sokken van item-M6 nog niet hebben.
16-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Iris
Fijne aanbieding, duidelijk bestelproces en snel geleverd.

Verbeterpunten: Naam webshop en bedrijfsnaam in betalingsbevestiging kwam niet overeen - wellicht is het handig om dit even te melden bij de check out.
16-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Ellen
Snelle levering, goede communicatie.
16-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Diane uit Veenendaal
Keurige levering.

Verbeterpunten: Minder verpakkingsmateriaal gebruiken.
16-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
H uit Culemborg
Snelle correcte service bij fout postnl
15-02-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Controlfashion.nl
Luce uit Nijmegen
Uitstekende artikelen, snelle levering, perfecte verpakking.

Verbeterpunten: nul.
14-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Evelien van den dungen uit Almkerk
Goede kwaliteit en snelle service. Helaas deze keer mindere kwaliteit zie onderstaande.

Verbeterpunten: In mijn nieuwe panty meteen een ladder terwijl ik er ?35voor betaald heb en expres een maat groter heb besteld. Ik baalde flink, zeker omdat ik vaak bij jullie bestel en altijd heel erg tevreden ben! Kan ik deze terug sturen? Hij is nog niet gedragen, alleen getracht hem aan te doen maar was meteen stuk.
13-02-2018
Beoordeling: 3 / 5
Controlfashion.nl
henk uit vierpolders
super service
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Michelle
Makkelijk bestellen en levering volgens afspraak.
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
T. de wit uit Venhuizen
Snelle bezorging Netjes verpakt
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
B
Geen klachten. Alles verliep soepel. Zeer tevreden.

Verbeterpunten: Geen
13-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Erna uit krimpen aan den ijssel
Snelle levering en goede kwaliteit panty's
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
H uit H
Prima, snelle service en mooie kwaliteit spullen!
13-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Maria
Snel levering. Netjes ingepakt. Mooie sokken!
12-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Eline
Snel geleverd, keurig verpakt.
12-02-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Hans uit Den Haag
Snelle levering

Verbeterpunten: Niet zo irritant bedelen om beoordelingen.
12-02-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Geniet van je zondag! | 2011 - 2018