Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Snelle service en goede kwaliteit
Makkelijke webshop waar je de producten goed kan vinden. Snelle bezorging en goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden! Kom graag nog een keer terug.
20/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
heel tevreden
Voldoen volledig aan de verwachtingen !
12/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima keuze en levering
Er is heel veel keuze en de zoekopdrachten die ik kon invoeren, maakten het me makkelijk
07/04/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle levering en mooie sokken!
Pakket was snel verzonden en ook snel geleverd. De sokken zijn mooi, passen goed en zijn van goede kwaliteit
06/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prachtige sokken
Jaren geleden droeg ik de Burlington sokken en kousen, en ik heb ze weer "gevonden". Ik ga er zeker meer bestellen.
06/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Verrassend goede service
Er ontbrak een maat bij een paar sokken die ik graag wou hebben en stelde de vraag in de chat. Ik had mijn bestelling al wel afgesloten, maar kreeg snel reactie waarop ze nog werden toegevoegd aan mijn bestelling. Top!
05/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Heel veel keuze, afspraak voor levering precies nagekomen. Ik ben zeer tevreden.
02/04/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooi assortiment, snelle levering en goede communicatie
Geweldig, ik ben een tevreden klant
31/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Ok!
Prima keuze; goede kwaliteit; prettige site; snelle toezending.
30/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Mooie sokken en snelle levering
Mooie sokken en snelle levering
30/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Grote keuze en snelle levering
Een grote keuze in goede kwaliteit sokken. Na bestelling de volgende dag geleverd.
29/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
uitermate goed en vertrouwd
duidelijke website en zeer goed producten.
28/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
De dag na bestelling al in huis
Snelle bezorging. Er waren niet meer dan 3 paar op voorraad.
25/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Kwaliteit en service is goed
Bezorging was iets later dan gepland ivm bij de post. Dit werd keurig gecommuniceerd! Kwaliteit is goed!
22/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Altijd juiste en super snelle levering
Ik ben blij met de goede en betrouwbare service. Als ik veel bestel, wordt het ook snel nageleverd. Goed voorraadbeheer.
21/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede en snelle service
Goede web site, mooie sokken! Prijs-kwaliteit goed! Keurig verpakt en snel geleverd!
18/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Zeer tevreden
Zeer snelle levering. Keurig verpakt. Kniekousen prima kwaliteit.
17/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekend
Geen opmerkingen alles prima
15/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit en snelle levering.
Mooie collectie, goede kwaliteit en snel geleverd. Ook mooi ingepakt. Bestel hier zeker nog een keer.
15/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goed
Prima ervaring. Snelle levering. Prettig mailcontact.
15/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle correcte levering
Top
13/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
In drie etappes
Ik ontving vier paar sokken in maar liefst 3 etappes in het tijdbestek van een dikke maand. De informatievoorziening liet te wensen over. Uiteindelijk wel fijne sokken ontvangen.
10/03/2021
Beoordeling: 3 / 5
Goede kwaliteit en service
Mijn bestelling kon niet in één keer geleverd worden. De tweede zending na 28 febr. 2 maart kwam de bestelling binnen. Een belofte waar je van op aan kunt.
10/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering en netjes verpakt!
Prachtige sokken en mooi verpakt. Voor herhaling vatbaar.
10/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Fast delivered
Snel geleverd en mooi verpakt. Goede kwaliteitsproducten.
10/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
mooie kwaliteit en goede service
Sokshop verkoopt prima kwaliteit beenmode voor volwassenen en kinderen. Er is een ruime keuze uit meer klassieke producten en meer speelse, kleurige sokken, maillots etc. Ik koop graag in deze webshop en heb inmiddels al een la vol. De levering is snel en verloopt prima.
09/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
stipt en correct
Prima website. Bestelling stipt bevestigd en snel geleverd.
09/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Top-SokShop!
Jullie hadden het beter de ?Top-Sokshop? kunnen noemen! -Topverzending -Topverpakking (niet voor ?inpakken? gekozen maar het kwam in een doosje met daarin de sokjes verpakt in giftwrapping papier met sticker) -Topprijs (Tommy Hilfiger babysokjes) Dankjulliewel!
08/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Leuke sokken en snelle levering
Ook mooi ingepakt
08/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
De sokken die ik voor mijn dochter besteld heb, voldoen aan de verwachtingen, snelle levering en goede kwaliteit!
07/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Goed en snelle levering
De sokken zijn zoals verwacht, snelle levering.
05/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Correct
Volgens afspraak
04/03/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Precies wat ik zocht!!
Zocht medewerkers voor op scootmobiel.Wist niet dat ze nog bestonden.Levering kwam dag later dan Post.nl aangaf.Brievenbus bezorging.
03/03/2021
Beoordeling: 4 / 5
Goed
Snel en netjes verpakt
01/03/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect
Prachtige sokken, kwaliteit is prima. Snel geleverd.
28/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super!
Snelle levering. Goede klantenservice met prima oplossing op het moment dat een artikel niet meer voorradig is.
24/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Vriendelijk maar traag
Sokshop meldt bij de artikelen dat een bestelling die voor 17.00 is gedaan, morgen in huis is. Pas na de bestelling bleek dat niet direct kon worden geleverd. Na verloop van tijd werd duidelijk dat de sokken pas na een maand werden geleverd. Dat viel vies tegen. De mailcorrespondentie was snel, beleefd, vriendelijk en persoonlijk, maar niet correct qua datum. Een toezegging over de verzending in dezelfde week is pas de week erna nagekomen. Dat doet verder geen afbreuk aan de kwaliteit van de sokken. Die zijn top, maar dat is Falke altijd.
23/02/2021
Beoordeling: 3 / 5
Geweldig
Zeer snelle levering, prima pasvorm, voelt heerlijk aan en intens warm. Sokken om lief te hebben. Kleurstelling identiek als op foto op internet. Ben zeer tevreden!
22/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Super geregeld
Snelle levering zoals gezegd. Prima service
21/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering!
Lekker snel bij mij thuis en leuk ingepakt!
21/02/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima ervaring met sokshop
Duidelijk en heel goed assortiment. En ik hou van Falke sokken.
14/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima kwaliteit, prima prijs
Zeer uitgebreid assortiment, met prima kwaliteit voor een prima prijs. Levering verliep vlekkeloos. Aanrader :-)
11/02/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Helemaal oke
Bij zowel de basic variant van Puma, als bij de sneaker sokken van Falke vind ik de prijs-kwaliteit verhouding heel goed. De bestelling is snel verstuurd.
10/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Keurig en snel!
Keurig verpakt, snel geleverd! Helemaal blij! Met nog meer assortiment een 10+
09/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie collectie
Eindelijk een website waar alle mooie sokken en pantys opstaan!
09/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima en correcte levering
Snelle levering
09/02/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Excellent
Ik heb mijn bestelling binnen één dag gekregen. Top service!
08/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Perfect geleverd
Wel jammer als het door de brievenbus kan dat de portokosten dan ?3,95 is.evt in plastic verzenden als het pakje niet groot is Verder tevreden
08/02/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima contact en service
Reactie op mijn mail was vlot.
08/02/2021
Beoordeling: 4 / 5
Prima service en snelle levering
Voor het eerst bij Sokshop besteld maar zou het zo nog een keer doen. Goede info per mail en snel geleverd
07/02/2021
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je woensdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten