Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Francis uit MALDEN
snelle levering

Verbeterpunten: geen.ik vind het lastig om online de juiste kleur panty te kopen als het niet om zwart of blauw draait. je mag nl de verpakking niet openen.dat is jammer
18-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantyshoppen.nl
Helma uit Wijchen
Overzichtelijke webshop, snelle verzending en correcte verpakking.
17-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Astrid uit Breda
Uitgebreide collectie. Snelle levering. Goede klantenservice. Toen een bestelling niet bij mij aan kwam maar op het distributiecentrum bleef hangen, hebben ze een nieuwe bestelling verzonden die wel bezorgd werd.
17-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Rien uit lochem
Snelle levering

Verbeterpunten: duidelijker website
17-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Willem vermue uit Heinkenszand
Snelle levering fantastisch

Verbeterpunten: Geen verbeterpunten alles was correct
17-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Marjo uit Deventer
Snelle service, duidelijk
17-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
N uit Zuid Holland
Snelle levering en goede product omschrijving. Zeer ruime keuze.
16-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Rob
Snelle levering, heldere communicatie

Verbeterpunten: Nvt
16-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Annemieke uit Delden
Supersnelle levering, Duidelijke website.
16-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Debbie uit Loppersum
Snelle verzending

Verbeterpunten: Nvt
16-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Controlfashion.nl
Jolanda uit Schoonhoven
snelle levering!

Verbeterpunten: ?
16-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Pantoffelshoppen.nl
marloes uit leiden
snelle levering, veel keus
15-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Kien uit Utrecht
Snel en scherp geprijsd
14-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Marianne
Goed verpakt. Prima levering.

Verbeterpunten: Ga zo door....
14-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
JanneV
5***** op alles!

Verbeterpunten: ?Never change a winning team?
13-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Angelique uit Tuitjenhorn
geen klachten

Verbeterpunten: nvt
13-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Sophia Theessink uit Doetinchem
Top!!! Geen verbeterpunten denkbaar....
13-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kobi uit Sommelsdijk
snelle levering!!
13-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Bep uit Nieuwegein
Goede kwaliteit en goede service bij klachten. Mooie producten en ruime keus. Kortom topbedrijf

Verbeterpunten: Retourformulier bij pakket in doen voor eventuele retouren
13-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Bieb
Na tien minuten kreeg ik al een melding dat mij pakket met de post mee was gegaan. Het zat erg mooi ingepakt met leuke post-its erbij. Echt netjes allemaal!!
12-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Sokshop.nl
Angelique Korte uit Den haag
Ben er blij mee past goed

Verbeterpunten: Niks
12-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantyshoppen.nl
Frank uit Oegstgeest
Goede producten en een uitstekende snelle levering.
12-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Pantoffelshoppen.nl
Kristel uit Wateringen
Ruime keuze, snelle levering

Verbeterpunten: De website was niet helemaal gebruiksvriendelijk. Ik moest de order een aantal keer intypen voor ik kon afrekenen.
12-12-2018
Beoordeling: 4 / 5
Sokshop.nl
Herman uit Rotterdam
snelle levering van een prachtig product. Ik wens jullie fijne feestdagen en tot de volgende bestelling

Verbeterpunten: zou het niet weten
11-12-2018
Beoordeling: 4.5 / 5
Sokshop.nl
Herma uit Den Hoorn
Alle communicatie, alle interactie, helemaal perfect. Alle producten zijn er, soms klopt een kleur niet helemaal dan wordt er alles aan gedaan om de goede kleur te vinden.

Verbeterpunten: Wat kleine puntjes in de website zouden handiger kunnen, is echt miniem.
11-12-2018
Beoordeling: 5 / 5
Pantyshoppen.nl
Geniet van je woensdag! | 2011 - 2018


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten