Wat vinden onze klanten

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Sokshop.nl. Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Sokshop.nl geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Geweldig
Snelle juiste levering van een goed product
20/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Makkelijk, snel, netjes
De 3 woorden zijn genoeg!
19/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Mooie kwaliteit
Prachtige kwaliteit kniekousen ,die tenminste niet afzakken. Ik ga niet keer vaker bestellen.
17/01/2021
Beoordeling: 3.5 / 5
Topservice
Duidelijke webshop, snelle levering. TOP
17/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Al vaker besteld bij deze webshop en alles is correct verlopen. Ook nalevering, keurig afgeleverd.
17/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
De sokken die ik bestelde kwamen aan
Goed
17/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede kwaliteit prijs verhouding. Super sokken en service
Aan te raden
17/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Prettige site en super service!
Overzichtelijke website en goede service. Ben uitermate tevreden over Sokshop.
16/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Niets op aan te merken!
Mooie producten, veel keuze, goede prijs
15/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service en product
Makkelijk bestellen en goede bezorging en aflevering.
11/01/2021
Beoordeling: 4 / 5
aanvankelijk probleem uiteindelijk goed opgelost. hebben mij nog persoonlijk nagebeld.
nog steeds niets ontvangen
11/01/2021
Beoordeling: 0.5 / 5
Snelle correcte verzending
Snelle verzending van de bestellingen. de na zending volgde ook heel vlot.
04/01/2021
Beoordeling: 4.5 / 5
Top
Groot assortiment sokken, leuke items, goede prijs en goede service.
04/01/2021
Beoordeling: 5 / 5
Snel
Ondanks de drukte een snelle levering.
29/12/2020
Beoordeling: 4 / 5
goede service
Sokken waren met veel zorg ingepakt en verstuurd.
22/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede levering en goede kwaliteit
Tevreden met de anti slip sokken voor kids. Snel geleverd.
21/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Veel keus, prima prijs en lekker snel verzonden.
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, groot assortiment en uitstekende prijzen.
Levering was top, ondanks zeer drukke corona kerstperiode. Ik was verrast dat jullie een uitgebreider assortiment Burlington Edinburgh heren kniekousen hebben dan je bij Burlington zelf online kunt bestellen. Uitstekende shopervaring, ik kom zeker terug.
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
supersnelle levering ondanks drukke coronatijd! :-)
prima winkel!
20/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Veel keuze en persoonlijke snelle service
Veel keuze en persoonlijke snelle service
17/12/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goede service en snelle levering
Prima service. Snelle levering
13/12/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Zeer goed verzorgd en bezorgd. Blij mee
Altijd goed. Krijgt wat beloofd is.
11/12/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Super
Fijne sokken en snelle nette bezorging
06/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Top Service!
Mijn bestelling werd snel en correct bezorgd.
02/12/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en aflevering
Ik ben heel tevreden over het het hele afleveringsproces.
01/12/2020
Beoordeling: 3.5 / 5
Snelle levering, goede kwaliteit
Wij bestellen altijd knie kousen van Bonnie Doon voor onze dochter, goede kwaliteit, gaan lang mee bij dagelijks gebruik. En lekker weinig last van het naadje. De levering is snel en adequaat. Nooit problemen gehad!
28/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Goeie en snelle service
Snelle en zorgvuldige levering. Prettig dat je er van op aan kunt.
28/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
geweldig
keus enorm, ruilen snel gedaan, contact telefonisch geen wachtrij.
26/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geweldige service
Heel veel keuze en een goede service. Ik had Sinterklaascadeaus gekocht voor vrienden. Daardoor had ik verschillende maten in sokken. Hier werd ik netjes over opgebeld of dit wel klopte en ze waren zelfs bereid de bestelling aan te passen. Ik vind dit zeer goede service. Na het telefoontje werden ze meteen opgestuurd en ik had ze de volgende dag binnen, mijn complimenten!
25/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Mooie kwaliteit
De slofsokken werden snel geleverd en lijken van goede kwaliteit!
22/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Snel en goed
Zonder problemen snel en exact geleverd wat ik besteld had.
21/11/2020
Beoordeling: 4 / 5
keurige levering
Netjes op tijd ben blij :)
20/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Erg duur, goede service
Net gedaan
13/11/2020
Beoordeling: 3.5 / 5
Een prima eerste ervaring met Sokshop
Een vlotte, correcte afwikkeling van de bestelling
12/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Mooi product, goed service
Product komt goed overeen met beeldmateriaal op de website, snelle levering en duidelijke communicatie
11/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Mooie producten in een snelle en goede levering
Fijne en goede Kwaliteit produkten die makkelijk te bestellen zijn en goed en snel geleverd worden.
11/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima service!
Erg attent om een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling te ontvangen. Nalevering stond niet in de pakbon, wel bij bevestigingsmail. Gelukkig kwam de nalevering snel, anders zou ik er achteraan zijn gaan bellen.
10/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Heel tevreden
Overzichtelijke site. Vlotte levering. Mooie producten.
09/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Goede omschrijving van het product.
09/11/2020
Beoordeling: 4 / 5
Prima sokken, maar wel later bezorgd
Mooie sokken, zondag besteld maar woensdag pas geleverd
08/11/2020
Beoordeling: 3 / 5
Al meerdere top ervaringen
Snelle service, goede kwaliteit, snel contact
08/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Heel veel keus, goede kwaliteit!
Bestelling wordt snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering. Webshop heeft ruime keuze en veel goede merken in het assortiment.
07/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Super!
Veel keuze, duidelijke website, snelle levering. Ook de nalevering(1 product had een langere levertijd en werd daarom nageleverd) is keurig netjes verzorgd aangekomen.
06/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prettige ervaring.
Makkelijke website. Snelle levering en goede kwaliteit. Heel tevreden.
06/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Ongelooflijk snel ťn verzorgd
Mijn sokken zaten de volgende dag al in de bus, keurig verzorgd en voor herhaling vatbaar.
05/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prima ervaringen met dit bedrijf
Al meerdere malen gekocht bij dit bedrijf, kwaliteit en levering zijn in orde.
03/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Prettig
Mooie kwaliteit huissokken, mijn dreumes stapt er lekker op los met die sokken! Mooie kleuren en snelle levering!
02/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Goede kwaliteit en vlotte bezorging
Koop nu al een paar jaar kniekousen bij de sokshop. Niet de goedkoopste kniekousen, maar wel een fijne kwaliteit. Meestal koop ik Bonnie Doon, met wol en katoen voor de winter in meerdere kleuren. Door de wol zijn het niet de sterkste kousen maar wel heel lekker warm om te dragen.
01/11/2020
Beoordeling: 4.5 / 5
Prima service, nette verpakking
Prima service, nette verpakking
01/11/2020
Beoordeling: 5 / 5
Fantastische sokken.
Snelle levering
29/10/2020
Beoordeling: 5 / 5
Geniet van je vrijdag! | Copyright © 2011 - 2021 onderdeel van yunders.com


Wij gebruiken cookies
We zijn u graag van dienst en doen dit altijd met uiterst veel zorg en respect voor u en uw privacy. Deze website gebruikt cookies maar wij werken niet samen met derde partijen die uw gegevens misbruiken. Mocht u vragen hebben lees onze privacy voorwaarden, bel of mail ons.
Sluiten